طريقة التحضير
- نغسل الكبده كويسه و ننقعها مايه ب ليمون لحد ما نتاكد ان الظفاره راحت منها
- نقطعها شرائح طوليه على اد ما نقدر منبهدلهاش واحنا بنقطعها
- نحطها في طبق و نضع الليمون و الخل و الكمون و الكزبره والثوم و نتركها نصف ساعه
- نضع الزيت في صينيه او في الجريل و ننتظر حتى الزيت يسخن و نضع الكبده بالتتبيله و ننتظر حتى تنشف التتبيله
- نضع البصل و نقلب لمده 15 دقيقه ثم نضع الفلفل و الطماطم و نتركها حتى يتغير لونها
- ثم نرفعها من على النار ونقدمها ببعض من البقدونس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق